Back to All Events

Meditatīvā skaņu terapija

Meditatīvā skaņu terapija jeb meditācija kristāla dziedošās piramīdas pavadībā ir lieliski piemērota, lai atbrīvotos no hroniska noguruma un apātijas un mazinātu sāpes. Šoreiz turpināsim iesākto un ļausimies "Veselības meditācijai".

Kristāla dziedošās piramīdas seansa laikā atļauj savam ķermenim un prātam nonākt dziļā meditācijā un atjaunoties. Dziedošās piramīdas skaņu vibrācijas rada līdzsvaru enerģētiskajā ķermenī un atbrīvo no pagātnes notikumu, pārdzīvojumu, traumu un mūsdienu dzīvesveida radītās emocionālās nelīdzsvarotības un saspringuma. Skaņu terapija ar kristāla piramīdu dod mums iespēju dzīvot pilntiesīgi, bez medikamentiem un nemitīgām sāpēm gan emocionālajā, gan fiziskajā ķermenī. Kristāla piramīdas radītās skaņas līdzsvaro čakru sistēmu, atbrīvo no emocionālā un fiziskā sasprindzinājuma un enerģētiski attīra gan cilvēkus, gan apkārtējo vidi. Seansi jo īpaši ir piemēroti tiem, kuri vēlas atbrīvoties no stresa un spriedzes un piedzīvot dziļu un meditatīvu stāvokli.
Kvarcs spēj absorbēt, saglabāt, nostiprināt un piegādāt enerģiju lietotājam. Instruments, kas izgatavots no kristāla, raksturojas ar spēcīgu un apjomīgi kristāldzidru skaņu. Kristāla dziedošā piramīda ir kā enerģijas projicēšana uz cilvēka garīgo un fizisko ķermeni un apkārtējo vidi.

Piramīdas skaņu vibrācijas paaugstina vibrācijas ķermeņa šūnu līmenī, līdzsvaro smadzeņu puslodes un rada brīnišķīgu miera sajūtu. Nodrošina ķermeņa atslābināšanos un atbrīvošanos no stresa un negatīvam emocijām.

Meditatīvās skaņu terapijas meditāciju vada sertificēta dziedniece, ekstrasense Beata Sproģe-Kozlovska un dziedošā piramīda - Kristāla terapijas kouča Indu vadībā.

Nodarbības cena 15 eiro.

Vietu skaits ierobežots. Apmeklējums, iepriekš piesakoties pa tel. 26215338 vai epastu laikaratsnodarbibas@gmail.com vai iegādājoties Laika Rats mājaslapā. http://laikarats.com/kristalapiramida.htm

Earlier Event: October 9
Deju un kustību terapija
Later Event: October 11
Mūzikas terapija